Slava Abakumov

Founder @ Ovirium

Slava Abakumov

Founder @ Ovirium

Contact

Biography

Be good, have fun, create things.

128characters

You have 3 Kudos left this month

Plugins

Activity

Posted a reply to Gateway Timeout, on the site WordPress.org Forums: Hi, In most cases, Gateway Timeout error means that: 1) you are using SMTP settings…

2 hours ago

Posted a reply to HTTP 504 in v1.0.0 and v1.0.1, on the site WordPress.org Forums: Hi, In most cases, very long connection in WordPress SMTP class means that: 1) you…

2 hours ago

Posted a reply to BCC for Gravity Forms, on the site WordPress.org Forums: Hi Raaj, Which mailer are you using?

24 hours ago

Posted a reply to There was a problem while sending a test email., on the site WordPress.org Forums: No, I mean that you need to auth in google using your credentials that you…

1 day ago

Posted a reply to Not Acceptable Mod_Security error after I hit “Allow”, on the site WordPress.org Forums: That basically means that your hosting company is blocking some kind of requests to their…

1 day ago

Posted a reply to There was a problem while sending a test email., on the site WordPress.org Forums: We are lucky! Google told us what to do next in it's error response: So…

1 day ago

Posted a reply to Error message on test, on the site WordPress.org Forums: Hi, It seems you have not configured Mailgun integration correctly. Please refer to this blog…

1 day ago

Posted a reply to PHP notice “Processor.php on line 72”, on the site WordPress.org Forums: Hi Marco. Thanks for the report! This issue was reported earlier and is already fixed.…

1 day ago

Posted a reply to YANDEX – Error: authentication failed:Invalid format, on the site WordPress.org Forums:Hi there, Sorry for the trouble! There is an issue with using constants, which will…

1 day ago

Posted a reply to There was a problem while sending a test email., on the site WordPress.org Forums: If your mailer is mail, that means that you have not configured your WP Mail…

1 day ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @cnemnom You have some strange strict rules on site access. URL is valid. Please review…

2 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @thibotus01 I have not said that you are in local. All my replies are directed…

2 days ago

Posted a reply to SSL operation failed with code 1, on the site WordPress.org Forums: @christian-gatti @1manfactory Changing the SMTPAutoTLS is actually a correct way. In the upcoming version of…

2 days ago

Posted a reply to Problems with PHP version 5.6 or later, on the site WordPress.org Forums: It's relevant for SMTP only with a misconfigured server. You can place this snippet: https://gist.github.com/slaFFik/c1d7d4249f47da7195fb973109952090…

2 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @ray55660010 I've replicated your error, it will be fixed in the next version of the…

2 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @cnemnom What the URL of a page where you see this error "Page not found"?…

2 days ago

Posted a reply to Perfect!, on the site WordPress.org Forums: This error appears when you try to send emails using the default mail() PHP function,…

2 days ago

Posted a reply to Multisite settings lost, on the site WordPress.org Forums: First of all: ❤ for the wp usage :) Individual blog settings fail is more…

3 days ago

Posted a reply to Multisite settings lost, on the site WordPress.org Forums: Hi, I assume you used constants to set site-wide settings? If yes, please wait for…

3 days ago

Posted a reply to Failed to send – authentication error, on the site WordPress.org Forums: Hi, We are aware of this problem. It will be fixed really soon. For now…

3 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @cnemnom You can use imgur.com to upload it and share the link. Or use Monosnap,…

3 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @cnemnom Your issue is different. "PAGE NOT FOUND" - could you please provide a screenshot?…

3 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @ray55660010 So, you have an SSL certificate problem on your local install. And the libraries,…

3 days ago

Posted a reply to Test message works, notification messages do not, on the site WordPress.org Forums: Can you please upgrade to 1.0.2 and try to send a test email? If it…

3 days ago

Posted a reply to Improved Security, on the site WordPress.org Forums: Also, please try to check this solution: https://wordpress.org/support/topic/v-1-0-0/page/2/#post-9776623 It might or might not fix your…

3 days ago

Posted a reply to Improved Security, on the site WordPress.org Forums: Make sure that the constant names are actually properly included in ' (single quote). Here…

3 days ago

Posted a reply to Bug: latest version collides with mailster plugin, on the site WordPress.org Forums:Which version do you mean by 0.x? 0.11 or 0.10 or 0.9? Could you please…

3 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: Thank you, I will try to investigate the issue. I might have more questions later.

3 days ago

Posted a reply to 1.0.2 – Gmail Auth, on the site WordPress.org Forums: @thibotus01 Please provide the full output. You have skipped the SMTP Debug section which might…

3 days ago

Posted a reply to V 1.0.0, on the site WordPress.org Forums: @thibotus01 Try to resave the settings. Not sure what went wrong during the upgrade routine.

4 days ago

Posted a reply to V 1.0.0, on the site WordPress.org Forums: @aaylersghost Please create a separate topic. Your issue seems to be unrelated to the current…

4 days ago

Posted a reply to V 1.0.0, on the site WordPress.org Forums: Yeah, the version number (and the SMTP thing) was also fixed in 1.0.2. Everyone, please…

4 days ago

Posted a reply to HTTP 504 in v1.0.0 and v1.0.1, on the site WordPress.org Forums: Thanks for reporting! It seems the issue is related to the one described here: https://wordpress.org/support/topic/v-1-0-0/…

4 days ago

Posted a reply to V 1.0.0, on the site WordPress.org Forums: It's not fixed in 1.0.1, but the good thing we know what exactly is the…

4 days ago

Posted a reply to V 1.0.0, on the site WordPress.org Forums: Just to make sure that this is not related: can you please update to the…

4 days ago

Posted a reply to V 1.0.0, on the site WordPress.org Forums: @richhelms Can you please say what are the hosting company and its price plan you…

4 days ago

Created a topic, Love this little plugin!, on the site WordPress.org Forums: I love this plugin because it has saved me so much tim…

4 days ago

Posted a reply to can’t work in google cloud instance, on the site WordPress.org Forums: Using old SMTP to configure G Suite you might need to enable less secure apps.…

4 days ago

Posted a reply to Not working with Woocommerce, on the site WordPress.org Forums: I was not able to replicate any problems with our supported providers on a standard…

4 days ago

Posted a reply to No emails since upgrade, on the site WordPress.org Forums: @fldrwebmaster Means username and/or password are incorrect. Recheck them (retype). That's the only possible reason.

6 days ago

Posted a reply to SMTP Error: Could not connect to SMTP host., on the site WordPress.org Forums:Try to put this (leave everything as is, just add 1 more snippet): add_filter('wp_mail_smtp_admin_test_email_smtp_debug', function(…

1 week ago

Posted a reply to SMTP Error: Could not connect to SMTP host., on the site WordPress.org Forums:Use this snippet: add_filter('wp_mail_smtp_custom_options', function( $phpmailer ) { $phpmailer->SMTPAutoTLS = false; return $phpmailer; } );…

1 week ago

Posted a reply to SMTP connect() failed, on the site WordPress.org Forums: Thresholds, or other limits (like emails per day or per hour). Perhaps, someone spamming from…

2 weeks ago

Posted a reply to Sending via SMTP failing using Gmail + MediaTemp;e, on the site WordPress.org Forums: Based on the error, SMTP connect() failed., I think host/port settings are incorrect. It might…

2 weeks ago

Posted a reply to Tests of SMTP Hang on Blank Screen, on the site WordPress.org Forums: Hanging can mean a lot of things. I have faced with this problem when SMTP…

2 weeks ago

Posted a reply to SMTP connect() failed, on the site WordPress.org Forums: There are so many possible reasons for this error, and all of them are not…

2 weeks ago

Created a topic, Error on activation, on the site WordPress.org Forums: This plugin generates a fatal error on activation with…

2 weeks ago

Posted a reply to 405 Not Allowed, on the site WordPress.org Forums: Yeah, that's definitely a hosting restriction. Please try to contact your host support and ask…

2 weeks ago

Posted a reply to Still going to SPAM folder, on the site WordPress.org Forums: Does your domain have proper DKIM / SPF records? You can read this post on…

2 weeks ago

Posted a reply to HTTP calls to your API, on the site WordPress.org Forums: This call is made to retrieve important plugin related notifications from its parent company, WPForms.…

3 weeks ago

More (46)