Thomas McMahon

Team Lead, Senior Software Engineer @ The Nerdery

Thomas McMahon

Team Lead, Senior Software Engineer @ The Nerdery

Minneapolis, MN

Contact

Biography

Team Lead and Senior Software Engineer who can do a little front-end, some PHP, and tinkers in a lot of different things.

128characters

You have 3 Kudos left this month

WordPress.tv

Activity

Thomas McMahon's profile was updated

4 days ago

Posted a reply to I have updated the Amp plugin and the plugin is corrupted, on the site WordPress.org Forums: You'll need to FTP/SFTP into your account and rename the accelerated mobile pages plugin folder.…

4 months ago

Posted a reply to New Version Showing Fatal Error, on the site WordPress.org Forums: You have to gone n via ftp. See my instructions above. You may also be…

4 months ago

Posted a reply to New Version Showing Fatal Error, on the site WordPress.org Forums: You'll have to go in via FTP or SFTP and rename the accelerated mobile pages…

4 months ago

Posted a reply to I have updated the Amp plugin and the plugin is corrupted, on the site WordPress.org Forums: The update is out and it's working great. Are there steps in place to help…

4 months ago

Posted a reply to URGENT: Error version 0.5, on the site WordPress.org Forums:Are you using Amp for WP too? If so, they're fixing the issue. https://wordpress.org/support/topic/i-have-updated-the-amp-plugin-and-the-plugin-is-corrupted/

4 months ago

Posted a reply to Don’t update if you use “AMP for WP”!, on the site WordPress.org Forums: Are you using Amp for WP too? If so, they're fixing the issue. https://wordpress.org/support/topic/i-have-updated-the-amp-plugin-and-the-plugin-is-corrupted/

4 months ago

Posted a reply to Blank pages after update, on the site WordPress.org Forums: Are you using Amp for WP too? If so, they're fixing the issue. https://wordpress.org/support/topic/i-have-updated-the-amp-plugin-and-the-plugin-is-corrupted/

4 months ago

Posted a reply to New Version Showing Fatal Error, on the site WordPress.org Forums: The issue (I think) is with another plugin, not the Automattic one. See here: https://wordpress.org/support/topic/i-have-updated-the-amp-plugin-and-the-plugin-is-corrupted/

4 months ago

Posted a reply to Images are distorted., on the site WordPress.org Forums: It's happening with a lot of my images, but not all. I'm not sure why…

5 months ago

Posted a reply to Images are distorted., on the site WordPress.org Forums: I don't have this issue on a site that I'm runnning Automattic's AMP plugin alone.…

5 months ago

Created a topic, Images are distorted., on the site WordPress.org Forums: I'm using AMP for WP and the image are coming out dist…

5 months ago

Posted a reply to “liveblog”; known 2.2 issues, on the site WordPress.org Forums: Disabling speedupper does allow things to work again. I haven't tried 2.1.2 yet.

5 months ago

Posted a reply to “liveblog”; known 2.2 issues, on the site WordPress.org Forums: I keep seeing this error in the debug log. [05-Jul-2017 12:58:34 UTC] PHP Warning: strpos():…

5 months ago

Posted a reply to “liveblog”; known 2.2 issues, on the site WordPress.org Forums: It's a client's site and it's under NDA. I'm trying to reproduce on another client's…

6 months ago

Posted a reply to “liveblog”; known 2.2 issues, on the site WordPress.org Forums: When I enable "Optimize CSS Code" no styles load. I don't see any 404 errors…

6 months ago

Created a topic, Riddle Plugin Broken, on the site WordPress.org Forums: Riddle said they just rebuilt their backend system and…

7 months ago

Posted a reply to eForm not working after optimizing js, on the site WordPress.org Forums: eForm is a new name for this plugin and the path outlined above is not…

7 months ago

Posted a reply to Appearance/widgets/visibility problem, on the site WordPress.org Forums: It's a feature. https://twitter.com/jetpack/status/843193994280665092

9 months ago

Posted a reply to Appearance/widgets/visibility problem, on the site WordPress.org Forums: Turns out I switched my theme to Twenty Fifteen, disabled all plugins, and still a…

9 months ago

Posted a reply to Appearance/widgets/visibility problem, on the site WordPress.org Forums: I reached out on Twitter to JetPack and BeaverBuilder to see if they could shed…

9 months ago

Posted a reply to Problem with native video player, on the site WordPress.org Forums: That part I'm unaware of unfortunately.

9 months ago

Posted a reply to Admin Menu bar minimazed and won’t maximize, on the site WordPress.org Forums: Have you tried disabling all the plugins and see if you can get it working…

9 months ago

Posted a reply to resize images in category page, on the site WordPress.org Forums: Have you tried asking Avada for support since this is specific to their theme? https://theme-fusion.com/avada-doc/getting-started/avada-theme-support/

9 months ago

Posted a reply to Problem with native video player, on the site WordPress.org Forums: You should be able to just drop the YouTube video URL in so it uses…

9 months ago

Posted a reply to Background underneath background?, on the site WordPress.org Forums: I'm unable to find any products so I can't get to the checkout. The background…

9 months ago

Posted a reply to Website Loading Time Issue, on the site WordPress.org Forums: Remove the JavaScript that is trying to connect to chancellor.net. That domain isn't responding so…

10 months ago

Posted a reply to How to remove WHITE Space above the header, on the site WordPress.org Forums: We'd need to see the code. Chances are there is margin or padding that we'd…

10 months ago

Posted a reply to advice needed on facebook plugin, on the site WordPress.org Forums: What do you mean by "uploads wordpress posts"? Are you trying to update your Facebook…

10 months ago

Posted a reply to Update Not Working, on the site WordPress.org Forums: Sounds like a caching issue. Have you contacted your host? They may have caching that…

10 months ago

Posted a reply to Widget Color and Text Formatting, on the site WordPress.org Forums: We can't see the site as it's "LAUNCHING THIS SUMMER 2017"

10 months ago

Posted a reply to page isn’t working, on the site WordPress.org Forums: Try switching to another theme and see if that fixes the issue. If not, then…

10 months ago

Posted a reply to Azul Silver – White border around my content and above footer and between heade, on the site WordPress.org Forums: .site-container { background: none; border: none; box-shadow: 0; } You really just need the background:none…

10 months ago

Posted a reply to PHP7 Compatibility issue, on the site WordPress.org Forums: Out of curiosity, could you use AMPPS or MAMP to spin up a PHP7 environment…

11 months ago

Posted a reply to Documentation?, on the site WordPress.org Forums: Thanks

1 year ago

Created a topic, Documentation?, on the site WordPress.org Forums: Is there documentation for this plugin? I'm trying to …

1 year ago

Posted a reply to Multiple Cloudflare Plugins?, on the site WordPress.org Forums: Thanks I feel like this plugin should deactivate that plugin if found. Otherwise there may…

1 year ago

Created a topic, Multiple Cloudflare Plugins?, on the site WordPress.org Forums: I still have CloudFlare Flexible SSL and this Cloudfla…

1 year ago

Created a topic, Very Pleased, on the site WordPress.org Forums: Very pleased with this plugin. It works smoothly and w…

1 year ago

Posted a reply to AMP with ADS can’t be validated by AMP Validator, on the site WordPress.org Forums: I have this issue too. It use to be fine but now it's not working.…

1 year ago

Posted a reply to Function to disable AMP on specific post, on the site WordPress.org Forums: Thank you!!

1 year ago

Posted a reply to Adsense and other ads + customization, on the site WordPress.org Forums: Pagefrog requires the Automattic AMP plugin. I believe it works on top of that one.…

1 year ago

Posted a reply to Adsense and other ads + customization, on the site WordPress.org Forums: Still works. So for now, it solves your issues. Who knows what the future will…

1 year ago

Created a topic, Function to disable AMP on specific post, on the site WordPress.org Forums: I'd like to disable the AMP feature on posts tagged wi…

1 year ago

Posted a reply to Adsense and other ads + customization, on the site WordPress.org Forums: Facebook Instant Articles & Google AMP Pages by PageFrog https://wordpress.org/plugins/pagefrog/

1 year ago

Posted a reply to "Updated" my Pro version with a Lite version, on the site WordPress.org Forums: Yep. We had this issue too. No notifications from the plugin either. Just reverted from…

1 year ago

Confirmed as a speaker for WordCamp Minneapolis 2014 coming up on April 26th

4 years ago

More (43)